miércoles, 13 de junio de 2018

LLiurament notes final de curs

Hola,

aquest missatge és per recordar-vos que les notes finals (de tots els cursos als quals estigueu matriculats) les vos lliurà el vostre tutor, a la vostra aula habitual de classe, en la data següent :

Grup d'ESPA 2.1. horabaixadivendres 22- juny- 2018 / 17:00


Notes: 

1r) abans d'aquestes dates no és lliura a cap alumne cap tipus de nota (tampoc la dels exàmens finals); en cap cas. 

2n) El dia de lliurament de notes rebreu el certificat de totes les vostres notes -de tots els cursos- que heu fet aquest quadrimestre.

3r) Una vegada coneguda la nota final, si hi ha algun dubte sobre aquesta, es pot demanar la revisió de l'examen corresponent. 

4t) les dates per fer possibles reclamacions só: 

dilluns 25juny- 2018 / 10:00-13:00
dimarts 26juny- 2018 / 10:00-13:00

Nota: Informau-vos el mateix dia que recolliu les notes de com fer-ho o bé revisa-ho q l'agenda -apartat de reclamacions-.



Nota important: als alumnes que els quedin matèries de l'ESPA per aprovar i els interessi continuar en el nostre centre, per tenir prioritat de matrícula el proper quadrimestre en qualitat d'antics alumnes, podreu recollir els documents de matrícula pel quadriesmtre qui ve.

Els que no podeu venir en aquest horari de recollida de notes, podeu passar recollir les notes (i els papers de renovació de matrícula) el matí a secretaria.



Les classes del proper quadrimestre començaran el: dilluns  01 d'octubre de 2018.



Salut i bones vacances !

No hay comentarios:

Publicar un comentario