jueves, 10 de octubre de 2019

Mural: "Malaties relacionades amb la nutrició" ( ESPA 3 matí )

Hola,

Es tracta d'un treball de recerca en grup de 2 persones sobre les malalties dels aparells relacionats amb la nutrició

Recordau que:


1) la data de lliurament és: dimarts 12-novembre-2019

2) teniu un llistat per apuntar-vos els membres del grup i un llistat de malalties que podeu triar amb les preguntes mínimes que hauríeu de contestar en el mural. Podeu trobar el llistat complet de malalties i de les qüestions mínimes que recercar al suro de la classe o a: 


Llistat de malalties: alcoholisme i cirrosi, anorèxia i bulímia, hipertensió i hipotensió, diabetis, tall de digestió i còlic intestinal, infart de miocardi i angina de pit, tabac i càncer, còlic renal, obesitat, asma, conservació d'aliments, còlic biliar,  ...)

És important que en qualsevol cas cerqueu informació sobre: causes de la malaltia, símptomes que provoca, estadístiques de la incidència de les malalties (España, mundials - si en trobau, també de Balears-, formes de prevenció i tractaments si n'hi ha).



Notes

a) per poder triar treball, abans heu d'haver fet un grup (veure grups al suro de la classe).

b) no podeu triar un treball que ja hagi escollit un altre grup. Els treballs no es poden repetir. Per això, és molt important que tant prest com hagueu triat tema de treball, apunteu el vostres noms (membres del grup) en el llistat de treballs del suro de la classe; recordau que no podeu triar tema abans de tenir tot el vostre equip complet.


c) És imprescindible que el dia de lliurament porteu a classe els murals acabats, ja que els necessitareu per fer la segona part de l'activitat ( l'avaluació dels murals de tota la classe que haureu de fer cadascun de vosaltres individualment ). Recordau que aquesta segona part dura 2 hores i val la mitat de la nota de l'activitat. 


A continuació teniu les instruccions bàsiques per fer els treballs murals de recerca :


a) Si voleu conèixer els consells i normes bàsics per fer el mural :


b) Si voleu saber com indicar les fonts d'informació consultades :

c) Si voleu conèixer els criteris d'avaluació d'aquesta activitat :

No hay comentarios:

Publicar un comentario