martes, 1 de octubre de 2019

Missatge de benvinguda

Hola i benvinguts al centre d'adults,

esper que el que trobeu en el blog vos sigui d'utilitat durant el curs i una vegada acabat aquest, per classe i en la vostra vida quotidiana, tant a la feina com a casa.

En el blog tindreu actualitzats: calendari i agenda de classe amb els esdeveniments més importants: horaris de classe i tutories, temaris, criteris d'avaluació, normes de convivència i mapa del centre, visites o sortides extraescolars, dates d'exàmens i de lliurament d'altres activitats avaluables, dies festius, absències del professor, etc.  És, per tant i sobretot, una eina de comunicació, mitjançant la qual podreu en tot moment conèixer els esdeveniments més importants encara que tingueu que absentar-vos algun dia  (o dies) de classe.

També hi podreu trobar alguns recursos interessants: calculadora, diccionaris, enllaços d'interès per reforçar o ampliar els vostres coneixements i moltes coses més.

NOTES IMPORTANTS: 

1r) quan entreu en el blog, el primer que heu de fer per accedir a la informació del vostre curs es seleccionar el vostre curs (per exemple si sou d'ESPA 1.1. clicau en "E1" a "Avisos per cada curs"); així les noticies que apareixeran seran només les que són per vosaltres (i no la d'altres cursos). 

2n) També heu de comprovar és que la data de l'anunci sigui del vostre any acadèmic (perquè podria ser que quedi algun anunci d'altres anys que no sigui per vosaltres).

Recordau: si algun dia no podeu assistir a classe, podreu consultar des de casa si s'ha fet o s'ha comanat alguna tasca concreta.

Salut i sort !

No hay comentarios:

Publicar un comentario