jueves, 13 de junio de 2019

Data de lliurament de notes (final de curs) / matricula proper quadrimestre

Hola,

aquest missatge és per recordar-vos que les notes finals (de tots els cursos als quals estigueu matriculats) les vos lliurà el vostre tutor, a la vostra aula habitual de classe, en la data següent:

Grup d'ESPA 1.1. horabaixa: divendres 21- juny- 2019 / 11:00 A.M.

Observacions: 

1r) abans d'aquestes dates no és lliura a cap alumne cap tipus de nota (tampoc la dels exàmens finals); en cap cas. 

2n) Els dia de lliurament de notes rebreu: a) el certificat de les vostres notes d'aquest quadrimestre i b) als que heu aprovat tota l'ESPA ( i, per tant, titulau ), el vostre historial acadèmic.

3r) Una vegada coneguda la nota final, si hi ha algun dubte sobre aquesta, es pot demanar la revisió de l'examen corresponent. Informau-vos dels dies i hores de les reclamacions el mateix dia que recolliu les notes de com fer-ho o bé en: l'agenda -apartat de reclamacions- o al suro de la classe o a la secretaria del centre.

Nota important: als alumnes que els quedin matèries de l'ESPA per aprovar i els interessi continuar en el nostre centre, per tenir prioritat de matrícula el proper quadrimestre en qualitat d'antics alumnes, podeu venir a recollir els documents de matrícula amb el rebut de pagament bancari, per lliurar-los a secretaria en inciar el proper període de matrícula la primera setmana de setembre.

Els que no podeu venir en aquest horari de recollida de notes, podeu passar recollir les notes (i els papers de renovació de matrícula) a secretaria quan vos vagi bé (consultau l'horari d'atenció a secretaria).

Les classes del proper quadrimestre començaran el:
 dimarts  1 d'octubre de 2019.

Salut i bones vacances !

No hay comentarios:

Publicar un comentario